Csőben sült édesburgonya
Ez a post azoknak szól, akik még nem döntöttek édesburgonya-ügyben. Már tudniillik, hogy szeretik-e vagy sem. Ha még nem sikerült egészen megszeretni, én is tudok ajánlani egy alternatívát, amivel talán sikerül belopnia magát a szívekbe, mert szerintem igazán méltó rá.
Mi vacsorára szoktuk enni, hideg, viharos estéken. Épp csak megpucolok gyorsan 3-4 nagyobb darabot, felkockázom, a fedeles jénaimba dobálom, majd a mikróban felolvasztok 2 magy evőkanál vajat, amibe aztán fél teáskanál őrült fahéjat és egy evőkanál barnacukrot keverek, és egyszerűen meglocsolom vele a krumplit. 220 fokon lefedve párolom 15-20 percig, aztán fedél nélkül sütöm még 5-7 percig, és már kész is.
2 komment:
Kedves Mamzelle!
Első kommentem elszállt! Oda se neki, kitartó vagyok! Az édesburg. vezetett el idáig! Nagyon örülök Neked. Imádom a francia chansonokat (a maiakat főleg!!), musicaleket, rock operákat és a fr. nyelvet. Ha most finom, igazi francia receptekre is vadászhatok jó zene közben, az az igazi! Ráadásul francia gasztroblogokat is látok itt! Sok szabad időt kívánok Neked és jó blogolást!
Szia Tyra :-)
Köszönöm a kedves szavakat, és nagyon örülök, hogy tetszik a blogom :-)
Légy üdvözölve :-)
Itt is vannak ám elszórva néminemű zeneszámok, főleg legalul :-)
Megjegyzés küldése